top of page
thumbnailorgenteamcoaching.jpg

ORGANISATIE  EN TEAM COACHING

Talent de ruimte geven begint met een open en stimulerend werkklimaat. Wij werken voornamelijk met professionals en managers die willen reflecteren en hun persoonlijke en professionele effectiviteit vergroten . Wij begeleiden bij het inzicht krijgen in onbewuste overtuigingen en drijfveren. Door dit inzicht wordt het mogelijk om te kiezen voor ander en effectiever gedrag. Wij stimuleren, concretiseren, vragen door, zijn doortastend en enthousiasmerend.…

thumbnailprofenperscoaching.jpg

PROFESSIONELE EN PERSOONLIJKE COACHING

Loopt het niet lekker op je werk? Wil je je leiderschap ontwikkelen? Wij coachen al meer dan tien jaar mensen die vastlopen in hun werk, een volgende stap willen maken in hun loopbaan, willen reflecteren op hun carrière of zicht willen krijgen op hun doelen en potentieel. Ook bieden wij trajecten waarin we periodiek een ‘pas op de plaats’ maken om wat breder te reflecteren: op werk, privéleven en het leven in het algemeen. Of je nou vast zit in een relatie, onzeker bent of ‘gewoon’ niet zo gelukkig; wij coachen je graag. Interesse? Bel of mail voor een vrijblijvend intake gesprek.

thumbnailintervisie.jpg

INTERVISIE

Intervisie is leren van en met je collega’s. Leren over je vakgebied, over samenwerken en over je persoonlijk functioneren. Samen maken jullie dat ‘van elkaar leren’ een blijvend onderdeel van het werk, zodat de overvloed aan kennis, ervaring en expertise die in jullie organisatie aanwezig is voor iedereen toegankelijker wordt. Interesse om binnen jouw organisatie intervisie te introduceren? Bel of mail voor een gesprek om hierover van gedachten te wisselen en de mogelijkheden te onderzoeken.

bottom of page